especialitats

Assessoria Financera

Assessoria Financera En l’entorn incert en què les empreses es troben sumides, és indispensable una bona assessoria financera. Amb dificultats per a aconseguir crèdits i amb uns marges de benefici cada vegada més escassos, les empreses han de comptar amb el suport de l’anàlisi i l’assessoria financera per a fer créixer l’empresa.

Asesoría financieraA través de la informació que ens ofereix una gestió comptable adequada, analitzem les necessitats financeres de l’empresa i les millors opcions per a optimitzar els recursos econòmics dels nostres clients. Posem especial atenció en la previsió de futures necessitats a través d’anàlisis provisionals personalitzades, anàlisis de viabilitat de diferents projectes, així com valorar que àrees de l’empresa són eficients i quins no. Des del nostre despatx oferim als nostres clients la possibilitat de contractar un servei d’assessoria financera personalitzada ajustat a les necessitats de cada empresa.

  • Elaboració de plans de negoci Elaborem plans de negoci, on detallem els objectius de negoci incloent les estratègies, l’anàlisi del mercat i el financer, per a ajudar el client a convertir la seva idea en un bon negoci.
  • Valoració d’empreses Fem valoració d’empreses mitjançant diferents mètodes, utilitzant principalment el mètode dels Fluxos Lliures de Caixa o Free Cash Flow, tal com és conegut internacionalment.
  • Valoració d’inversions Valorem inversions de tota mena i les comparem amb els diferents tipus d’inversions del mercat amb la finalitat d’ajudar els nostres clients a incrementar el valor del seu patrimoni familiar i/o empresarial.
  • Negociació bancària En aquests temps de tracte complicat amb les entitats bancàries, acompanyem i assessorem els nostres clients en la negociació bancària amb les diferents entitats, amb la finalitat que puguin incrementar els rendiments dels seus actius i obtenir finançament, minimitzant els costos i protegint de possibles males pràctiques.
  • Anàlisi de Costos Realitzem una exhaustiva anàlisi de costos analitzant els processos de cada activitat de l’empresa, estudiant els diferents costos de forma individualitzada, i proposant alternatives que redueixin els costos de l’empresa.
  • Confecció i seguiment pressupostari Ens encarreguem de la confecció i seguiment pressupostari. Realitzem pressupostos de tresoreria personalitzats, i fem seguiment i anàlisis de desviacions, perquè l’empresa pugui no incórrer en excessos de tresoreria sense que aquests donin rendiments suficients, ni que puguin donar-se moments en els quals falti la liquiditat per culpa d’una mala planificació de la tresoreria
  • Estudis viabilitat de Projectes Realitzem estudis de viabilitat de projectes per a ajudar els nostres clients en la presa de decisions abans d’invertir en qualsevol projecte extern o de conducta a l’obertura d’una nova línia de negoci o millora amb estudis personalitzats de la rendibilitat del mateix en diversos

En què podem ajudar-te?

Deixa'ns les teves dades i et trucarem per informar-te sobre els nostres serveis sense compromís.

Autorització a l'enviament de comunicacions electròniques informatives*

He llegit i accepto les condicions*

captcha